Ervaringen

Hier kan je een aantal ervaringen lezen. Wil je ook jouw ervaring toevoegen? Geef dan hieronder je reactie!

5 comments

 1. Chantal W. says:

  Onze zoon Laurens (6 jaar), heeft een aantal speltherapieën gehad. Naar aanleiding daarvan is het traject bij Marit in gang gezet. Laurens hebben wij niet echt op de hoogte gesteld van het hoe of wat van deze onderzoeken, welke door Marit afgelegd zouden worden. Wel hebben we gezegd dat het ook leuk is, maar meer met vragen stellen. Hij was in het begin best zenuwachtig, maar Marit heeft het op een zeer leuke en afwisselende manier gebracht en daarmee goed de onderzoeken bij onze zoon kunnen doen. Ook het spelen van af en toe een Memory spel vond hij erg leuk om ook de competitie aan te kunnen gaan. Zij kon ook daarmee Laurens erg goed op zijn gemak stellen. Marit is erg kundig en heeft ons naar aanleiding van deze onderzoeken een goede en zeer duidelijke uitleg kunnen geven.
  Heel hartelijk dank voor jouw hulp en adviezen.

 2. Anoniem says:

  We werden als ouders gehoord en serieus genomen. Onze zoon voelde zich veilig en vertrouwd. Zelfs meer dan dat; hij ging er met veel plezier naar toe. Verder werden we gesteund in onze zoektocht hoe ons kind goed te kunnen ondersteunen op een passende manier.

 3. Ouders tienermeisje says:

  Marit heeft een grote mate van deskundigheid op het gebied van hooggevoeligheid. Daarmee heeft ze onze dochter inzicht kunnen geven. Marit heeft het vertrouwen van onze dochter kunnen winnen, zodat haar begeleiding ook echt effect had.
  Het heeft wel even geduurd voordat onze dochter ook praktisch aan de slag ging met de adviezen. Ze moest een drempel over. Door aanhoudend praktische oefeningen te geven en onze dochter een spiegel voor te houden heeft ze haar toch zover gekregen om er echt mee aan de slag te gaan. Dat heeft veel resultaat gehad. Ze heeft nu handvatten en kan nu beter met haar hooggevoeligheid omgaan.

 4. Mieke says:

  Marit heeft me heel erg geholpen om mezelf te begrijpen. Ik ben nu minder prikkelbaar en kan goed aan zien komen of ik onder of overprikkeld raak.

 5. Ouders 8-jarige zoon says:

  Onze zoon kwam als een faalangstig en gepeste jongen bij Marit binnen. Door de module weerbaarheid is hij gaan zien wat zijn gedrag is en wat het gedrag van ‘de ander’ is. Hij heeft vooral geleerd hoe hij hier het best op kan reageren.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.