Proclameren

Proclameren

Verlang en zoek jij ernaar dat de Bijbel jou (meer) aanspreekt en steun geeft in je dagelijks leven? Ben je benieuwd naar wat God zegt over Zichzelf en jouw identiteit in Christus? Of misschien wil je weten wat de Bijbel zegt over bepaalde situaties? Dan is er goed nieuws!

In ‘Proclameren’ zijn teksten uit de Bijbel op een overzichtelijke manier waardoor je snel de beloften en uitspraken kan vinden waar je naar op zoek bent. Je wordt aangemoedigd om de woorden hardop uit te spreken, of te wel te proclameren.

Laat God jouw leermeester zijn. Hij verlangt er naar dat je de waarheid over Hem en jezelf gelooft en belijdt, dat je overwinningen boekt en in vrijheid leeft. ‘Proclameren’ leert je Gods woord uit te spreken en ervaren dat het levend en krachtig is.

Een doe- en studieboek voor tieners, volwassenen en bidders.

Bestellen kan HIER.
Voor extra’s bij het boek, klik HIER.Recensies en reacties

Proclameren het boek van Marit Goessens, een voorbeeld, en uitdaging, en roeping om de stap te nemen in de richting van beter leven, om je vertrouw in God te vergroten, om gebruikt te maken van de kracht van verandering die inherent is aan het geloof en Het Woord van God.
Veel mensen beseffen misschien niet de kracht van proclameren en hoe belangrijk is dat we leren het Woord uit te spreken.
Proclameren wijst een weg voor de lezer, om op een consistente manier je houding te veranderen van negatieve en angstig naar hoopvol en met vertrouwen in de beloofden van God door leven te gaan met de beloften van God.
Ik heb het boek van Marit ervaren “Als steun in mijn dagelijks leven”.
In het boek vond veel bijbel teksten die in mijn dagelijks leven kan uitspreken. Mijn favoriete proclamaties van bijbel teksten die ik, in momenten van nood gebruikt om meer positieve en hoopvol door leven te gaan.
Ik denk dat het een winst is dat Marit een achtergrond in de Psychologie heeft, en dat ze haar kennis van de mens samen laat komen met een hart vol geloof. Ook als iemand die de genade van God in zijn leven heeft ervaren.
Ik wens Marit veel succes met dit boek en hoop dat ze meer boeken gaat schrijven.
Een echte aanrader voor mensen die meer van God willen ontvangen: “vraag en je zou krijgen” . Mensen die actief op zoek zijn om een verandering in hun leven, voor mensen die de beloften van God in hun leven willen zien gebeuren.
(Carmen Carcelen Rivera, www.scholtenuitgeverij.nl)

Ik heb het boek nog niet helemaal uitgelezen, maar je komt er al snel achter dat het een (heerlijk) practisch boek is. Natuurlijk wel met de uitleg vantevoren waarom het belangrijk is, maar daarna is het mooi per thema opgebouwd. Ik moet je zeggen dat ik zelf niet zo’n ‘proclameer type’ ben, maar het daagt me zeker uit om ermee aan de slag te gaan! Het is op een makkelijke manier geschreven en erg handig zo per thema!
(Jenny Knook, www.scholtenuitgeverij.nl)

In dit boek vind je wat je nodig hebt,als het je tegenzit verdriet hebt,ziek ben. Als je het toepast en ook geloofd wat je uitspreekt heelt het je.
(Daisyweb, www.bol.com)

Het is positief dat er weer aandacht komt voor het, je eigen maken van teksten uit de Bijbel. Voorheen noemde je dat “uit het hoofd leren”, nu proclameren. Daar kan dit boek zeker bij helpen.
(Esther, www.scholtenuitgeverij.nl)

 

Wil jij zelf ook vertellen wat je van het boek vond? Dat kan hieronder!
P.S. Houd er rekening mee dat je reactie niet direct op de website staat.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.