De praktijk bestaat niet meer. Bij interesse in begeleiding kan er wél contact opgenomen worden met Praktijk Extralent. www.praktijkextralent.nl

Waar wel mee doorgegaan zal worden is het schrijven van boeken ! Zie het kopje bovenaan deze pagina voor meer informatie.

Er is al een nieuw boekje in de maak! Deze keer gaat het over het onderwerp aanpassen. En, ik hoop nu voor het eerst met een illustrator samen te gaan werken. Dus ik ben benieuwd hoe het eruit gaat zien!

In dit jaargetijde gaan alle egeltjes een fijn plekje onder een struik of in het bos zoeken. Daar gaan ze een paar maanden in winterslaap. Hun temperatuur kan dalen tot 2 graden! Het lijkt misschien alsof ze dood zijn, maar dat is meestal niet zo. Belangrijk als je een egeltje tegenkomt om dit te checken.   Praktijk het kleine egeltje gaat ook in winterslaap. Komende periode zullen bijvoorbeeld geen nieuwe cliënten worden aangenomen. De praktijk gaat tijdelijk on hold. Het voelt mogelijk als een einde, maar wie weet is dat het niet. Ik kan niet in de toekomst kijken. Spannend? Jazeker! Maar… wie weet gaat het net als met de egels in de lente: ze ontwaken en komen terug in het straatbeeld.   Dus, hopelijk tot in de toekomst!    


Een aantal ervaringen en recensies

“Marit, wat een onwijs goed boek heb jij gemaakt en geschreven zeg! Jeetje, ik ben echt wel een beetje onder de indruk! (..) Wat mij betreft een van de betere hsp-kinderboeken.”
(Josja Koelink, HSP-coach de Maskerbloem, via facebook)

“Wat een fantastisch boek. Hij is zo fijn! Makkelijk te lezen en heel bruikbaar. Absoluut een aanrader!” 
(Rebecca de Jong kindercoachpraktijk Jong)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.