Ervaringen

Hier kan je een aantal ervaringen van cliënten en luisteraars lezen. Wil je ook jouw ervaring toevoegen? Geef dan hieronder je reactie!

2 comments

  1. Chantal W. says:

    Onze zoon Laurens (6 jaar), heeft een aantal speltherapieën gehad bij ’t Torenkamertje. Naar aanleiding daarvan is het traject bij Marit in gang gezet. Laurens hebben wij niet echt op de hoogte gesteld van het hoe of wat van deze onderzoeken, welke door Marit afgelegd zouden worden. Wel hebben we gezegd dat het ook leuk is, maar meer met vragen stellen. Hij was in het begin best zenuwachtig, maar Marit heeft het op een zeer leuke en afwisselende manier gebracht en daarmee goed de onderzoeken bij onze zoon kunnen doen. Ook het spelen van af en toe een Memory spel vond hij erg leuk om ook de competitie aan te kunnen gaan. Zij kon ook daarmee Laurens erg goed op zijn gemak stellen. Marit is erg kundig en heeft ons naar aanleiding van deze onderzoeken een goede en zeer duidelijke uitleg kunnen geven.
    Heel hartelijk dank voor jouw hulp en adviezen.

  2. Anoniem says:

    We werden als ouders gehoord en serieus genomen. Onze zoon voelde zich veilig en vertrouwd bij het Torenkamertje. Zelfs meer dan dat; hij ging er met veel plezier naar toe. Verder werden we gesteund in onze zoektocht hoe ons kind goed te kunnen ondersteunen op een passende manier.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.